Radio RTV Oost live vanaf Startup Weekend Enschede!

by

Op vrijdag 26 september wordt het radioprogramma ‘Punt Komma’ van Radio RTV Oost live opgenomen en uitgezonden vanaf Startup Weekend EnschedeHet economische radioprogramma met Martin Steenbeeke praat u iedere week bij over de laatste ontwikkelingen. Dit keer zal de gehele uitzending in het teken staan van Startup Weekend Enschede.

Tussen 17.30 en 18.00 wordt vanuit bedrijvencentrum De Spinnerij in Enschede gesproken met organisatoren, deelnemers en de succesvolle startende ondernemer Emile Nijssen. Hij heeft met zijn jonge bedrijf de Homey gelanceerd; een multifunctionele afstandsbediening. Emile is ook de spreker op de vrijdagavond van Startup Weekend Enschede

Kaarten voor Startup Weekend zijn nog beschikbaar! Voor meer informatie en tickets kijk op enschede.startupweekend.org